Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vrijdagavond 9 november keken 103 kinderen uit Mariaheide naar films. Ook gingen 80 kinderen naar de discoavond. SJeM organiseerde de jaarlijkse film- en discoavond in D’n Brak. Dit jaar waren er wederom meer kinderen aanwezig en de avond bleek opnieuw een succes.

De jongste kinderen keken naar een Sinterklaasfilm. De oudere kinderen keken naar een avonturenfilm. Uiteraard was er wat te snoepen en wat lekkers te drinken. De kinderen hadden het zichtbaar naar hun zin.

DJ Jesse en Sten verzorgde de muziek bij de disco avond. Naast dansen en kletsen, lieten de kinderen zich ook schminken bij de vrijwilligers, make-uppen of hun haar versieren. Ook bij de disco konden de kinderen natuurlijk weer wat lekkers halen.

We willen alle vrijwilligers bedanken voor hun tijd en inzet!

SJeM organiseert jaarlijks diverse activiteiten voor de kinderen en jeugd van Mariaheide. Dit jaar vinden onder andere de volgende activiteiten plaats: 18 januari spellenavond (casino avond), 24 maart voetbaltoernooi (Mammoetvoetbal), 12 tot en met 17 augustus kindervakantieweek (Bouwdorp) en nog een uitje voor de kleinsten op 25 mei. Kijk voor meer informatie op onze website (www.jeugdwerkmariaheide.nl).

IMG 20181115 WA0003IMG 20181115 WA0005