Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Ook dit jaar kunnen Rabobank leden een stem uitbrengen op SJeM met de Rabo ClubSupport. Stemmen kan tot en met 25 oktober. Een stem op SJeM betekend extra inkomsten voor het organiseren van activiteiten voor de kinderen van Mariaheide. Alvast bedankt voor jouw stem!

Meer informatie kan hier gevonden worden https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Bouwdorp 2021
 
Nadat het vorig jaar niet mogelijk was een kindervakantieweek (Bouwdorp) te organiseren, is het dit jaar gelukt opnieuw een kindervakantieweek te organiseren. Deze is maandag gestart op het terrein aan de Heiakkerstraat. Helaas is het dit jaar niet mogelijk de kindervakantieweek te bezoeken door corona-maatregelen.
 
Dit jaar zijn er diverse activiteiten op het terrein, zoals een stormbaan, allerlei spellen en creatieve activiteiten. Dit is een aangepast programma ten opzichte van andere jaren. Zo worden er geen hutten gebouwd dit jaar. Dit zodat we bij de start van de voorbereiding (alweer meer dan een half jaar geleden) de beste kansen hadden de week door te laten gaan. Dit hebben we onder meer gedaan door de groepen deelnemende kinderen te splitsen in twee groepen en te zorgen dat er minder vrijwilligers nodig zijn.
 
Bouwdorp duurt tot donderdagavond 2 september. We sluiten de week dan gezellig gezamenlijk af.
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Dit jaar vindt Bouwdorp plaats op 30 en 31 augustus voor kinderen in groep 1 t/m 4. Voor kinderen in groep 5 t/m 8 is dit 1 en 2 september. Op donderdagavond (tot 21.00) zijn de kinderen van alle groepen welkom.

Om rekening te houden met mogelijke corona-maatregelen hebben we het programma aan moeten passen. Hierdoor zijn er minder vrijwilligers op het terrein aanwezig en verhogen we dus de kans dat Bouwdorp door kan gaan. Helaas dit jaar dus geen hutten bouwen en kleinere groepen, wel leuke activiteiten en samen plezier hebben.

Een paar bijzonderheden t.o.v. andere jaren:

  • Er is geen avond om de kaartjes op te halen, deze zullen worden verstrekt op Bouwdorp.
  • Vragen kunnen natuurlijk altijd gesteld worden via .
  • De betaling ontvangen we graag voor start Bouwdorp. De kosten kunnen contant betaald worden bij Chris Verkerk (Pastoor Sandersstraat 26) en Joke van den Heuvel (Pastoor van Haarenstraat 11).
  • De kosten bedragen dit jaar 10 euro per kind. Dit is lager dan normaal vanwege het aangepaste programma.

Tot slot:

  • Deelnemende kinderen en vrijwilligers kunnen zich hier inschrijven.
  • Het boekje voor Bouwdorp 2021 kan hier gevonden worden.